Varkensribben om te stoven
|
Ingrediënten: 4 personen
|
|
Bereiding:
|
-
Snij de uien fijn en de appel in kleine stukjes.
-
Bak het vlees aan in boter tot het mooi goudbruin gekleurd is.
-
Gebruik hiervoor een pan met dikke bodem.
-
Kruid het met peper, zout en kippenkruiden.
-
Haal het vlees daarna uit de pan en bak de uien en de appelstukjes in het braadvet van het vlees.
-
Laat de uien en de appel 5 minuutjes stoven en doe het vlees dan terug in de pan.
-
Bestrooi het vlees met de bloem en voeg de stroop en de bouillonblokjes toe.
-
Giet water over het vlees tot het bijna onder staat.
-
Leg nu de twee boterhammen op het vlees.
-
De boterhammen zullen beetje bij beetje oplossen en verdwijnen in de saus.
-
Ze zorgen ervoor dat de saus aandikt.
-
Laat de ribbetjes minstens 1,5 uur garen op een klein vuur.
|